helianthus.ro

Curs Brutar – Patiser – Preparator Produse Făinoase

Cover Bucatar

Domeniu Ocupațional: Industria alimentară a băuturilor și a tutunului

Competențele profesionale dobândite în urma finalizăriii cursului:

1. Comunicare şi numeraţie
2. Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei
3. Asigurarea calităţii
4. Igiena şi securitatea muncii
5. Lucrul în echipă
6. Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
7. Pregătirea materiilor prime şi auxiliare
8. Tehnici de ambalare
9. Prepararea tipurilor de aluat pentru fabricarea produselor de patiserie
10. Prepararea semipreparatelor folosite în patiserie
11. Prepararea aluaturilor pentru produse făinoase
12. Prelucrarea aluaturilor pentru obţinerea produselor de patiserie
13. Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor făinoase
14. Coacerea şi uscarea

Cod CN: 7412.2.2

Date de identificare: Curs de Calificare
Nivelul de calificare: Nivel 2
Tipul Certificatului: Certificat de calificare profesională

Vrei să participi la acest curs? Completează formularul de mai jos și te contactăm noi!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar de telefon

Mesaj